“19J” MANIFESTA’T contra el pagament del deute, la repressió i per les alternatives socials

El pròxim dijous 19 de juliol s’han convocat noves manifestacions en contra de les retallades socials que el Govern de Rajoy està duent endavant. Companys i companyes hem estat debatent sobre la participació en aquestes, doncs se’ns presenten grans contradiccions. D’una banda, pensam que davant d’aquesta situació és més que necessari sortir al carrer i mobilitzar-se. És més, pensam que la mobilització ha de ser creixent. D’altra banda, tenim problemes morals per a anar a remolc de sindicats com la UGT i CCOO -igualment responsables de la situació que els polítics- que recentment pactaren la reforma de les pensions amb Zapatero o que a principi de 2012 acordaren retallades salarials amb el Govern de Rajoy. A més, a la convocatòria de dijous s’hi han sumat activament els sindicats de la policia, l’organització armada que duu temps colpejant i detenint les persones que es manifesten perquè no estan d’acord amb les pèrdues de drets socials i laborals. Disculpin les molèsties, però no ens agrada compartir manifestació amb la policia.

Després de la reflexió, consideram que hem de ser al carrer, perquè és l’espai on ara mateix estem desenvolupant el descontent i perquè tot i els convocants, qui sortim al carrer som, majoritàriament, el poble. Oportunistes i professionals no ens poden desplaçar.

Aquest dijous la reivindicació del NO pagament del deute, la denúncia de la repressió, el rebuig a la classe política i la demanda d’alternatives socials construïdes des d’avall també han de ser presents. Per això, emplaçam totes les persones que comparteixin aquesta reflexió a venir a la manifestació i sortir junts com ho hem estat fent durant el darrer any. La situació cada vegada és pitjor. És necessari un canvi i nosaltres mateixes hem de ser-ne les protagonistes.

No necessitam que ens rescatin. Necessitam que se’n vagin polítics i banquers

CONVOCATÒRIA: El dijous 19 ens concentrarem a les 19 hores davant sa Foneta a la plaça d’Islàndia per partir totes juntes i així fer més visibles les nostres reivindicacions.

Font: Contrainfo.cat

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s