Dia de la dona treballadora

8 de Març El proper divendres 8 de març, dia de la dona treballadora, vos convocam a totes a assistir a la convocatòria de manifestació de l’Assemblea Antipatriarcal que sortirà a les 18h de la Plaça de la Porta Pintada sota el lema…

“Ni oprimides pel patriarcat, ni explotades pel capitalisme”

Principis de l’Assemblea Antipatriarcal

1· Ens declarem obertament anticapitalistes perquè entenem que és indestriable la lluita contra el patriarcat i la lluita contra el sistema que en l’actualitat el sustenta. Trobem que ambdós es retroalimenten i es complementen, garantint la doble opressió que pateix aquest col·lectiu: com a dones i com a treballadores.

2· Ens declarem totalment oposades a formar part d’una societat que distingeix a les persones pel gènere al que suposadament pertanyen. Com a homes i dones ens veiem abocades a complir amb uns rols i actituds creats i condicionats per la ideologia patriarcal. I NO acceptem aquest sistema binari, heterosexista i excloent, que estigmatitza gays, lesbianes, transexuals i intersexual.

3· Com a dones mallorquines acceptem com a pròpia la lluita en defensa de la llengua i cultura catalanes. Perquè hem nascut, crescut o simplement perquè vivim en aquesta terra i veiem com, dia rere dia, al igual que passa al País Valencià i al Principat, des dels poders fàctics pretenen desmantellar identitats, alienar-nos i convertir-nos en una massa sense vincles amb els nostres orígens i el nostre passat.

4· És aquest un moviment basat en la unitat popular, de caire totalment horitzontal. Som una assemblea de persones (homes i dones) que lluitem per aconseguir una societat igualitària, justa i lliure d’opressions.

Organització interna
  • Entenem que totes les participants hauran de respectar i seguir els principis presentats anteriorment.
  • Proposem una organització basada en l’assemblearisme, on cada persona té dret a paraula i vot i es representa a si mateixa  tot i que podran participar així mateix persones provinents d’altres col·lectius i organitzacions i representar la seua veu).
  • Només es podrà vetar l’entrada d’alguna persona amb el suport de la majoria de vots dels i les membres.
  • Ens declarem anticapitalistes, d’esquerres i amb consciència de classe i com a poble. Per tant, qualsevol persona que siga “enemic polític” en si mateix, evidentment, no serà acceptada ni convidada a participar.
  • Som un moviment popular, per tant, els portaveus i/o representants en cada moment, no haurien d’estar relacionats amb partits polítics amb projecció pública.
Enllaços
  1. Esdeveniment al Facebook
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s