Campanya 2013

Objecció fiscal 2013 Xerrada informativa sobre la nova Campanya d’Objecció Fiscal Dimecres dia 8 de maig a les 20h a la sala Sacma

Has de fer la declaració de la renta? No estàs d’acord amb com el govern utilitza els teus impostos? T’agradaria desviar doblers de la declaració a iniciatives dels moviments socials? Vine a informar-te sobre l’Objecció Fiscal!! Es tracta bàsicament d’un acte de desobediència civil en que ens negam a pagar part dels nostres impostos, i aquest import, l’utilitzam per finançar projectes socials ens els que sí creim.

El passat dia 29 d’abril a Ciutat s’inicia la Campanya d’Objecció Fiscal 2013. Aquesta arribarà a la nostra ciutat el dia 8 de maig a les 20 hores a la sala Sacma. En ella s’explicarà el perquè i en què consisteix i com es fa l’objecció fiscal.

Després de l’experiència de 2012, enguany s’ha decidit que la campanya tendrà un desenvolupament i una filosofia semblant a la de l’any passat. D’una banda, la campanya té uns objectius de caire filosòfic: desobediència civil, rebuig al militarisme, al pagament del deute, a la monarquia, la repressió… i d’altra banda hi ha una clara intenció de finançar projectes autogestionats. De fet, de la campanya de lany passat es van desviar 8.047 € en aquests projectes.

Enllaços
  1. Manual de desobediència econòmica
  2. Manifest

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s