Dia internacional per l’alliberament sexual i de l’orgull LGTBI

Mani 28jS’acosta el 28 de juny, dia internacional per l’alliberament sexual i de l’orgull LGTBI. Diverses organitzacions s’han unit per convocar la primera manifestació unitària que es farà a Palma per a aquesta diada. Aquesta tendrà lloc el proper divendres 28 de juny a les 18.30h, i sortirà de la Plaça de Cort.

La imposició de l’heteronormativitat i la monogàmia o l’exclusió social per motius de gènere són qüestions que tenen una arrel en uns processos econòmics concrets, i és necessària la combativitat unitària. Així, l’aliança entre el patriarcat i el capital s’estableix com a mecanisme de control sexual, personal, econòmic, polític i social, i, per tant, la nostra lluita ha de ser transversal.

Per tant, no podem romandre callades i tancar els ulls a les constants agressions que pateix qualsevol persona que se surt dels paràmetres heteropatriarcals, ja que no es pot deslligar aquesta violència del sistema de la resta d’ofensives que patim com a dissidència política i social.

Per una Diada combativa i unitària, contra la patologització de les opcions sexuals no normatives i per l’alliberament dels nostres sexes.

Desobeïm l’heteronorma: Rompem els armaris!
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s