Suport a la vaga indefinida de la docència

Vaga de docentsUn exemple de lluita que s’ha d’estendre al món laboral

Des del col·lectiu Arrels volem fer públic el nostre total suport a la vaga indefinida que mestres i professors iniciaren aquest passat dilluns amb la clara intenció de guanyar-la, com diu l’Assemblea de Docents.

Front els continus atacs tant del Govern central com de l’insolent Govern Balear la resposta no pot ser altra.
Trobam molt encomiable l’esforç d’organització i agitació duit a terme per l’Assemblea. Un treball que ha estirat a molts professionals de l’ensenyança a deixar de banda pors i passivitats per passar a una més que necessària acció. Així mateix, han forçat a uns sindicats embolicats en les teranyines de la comoditat burocràtica a recolzar-los.
Davant aquest exemple de dignitat, pensam que tots els treballadors i treballadores hauríem d’agafar mostra i perdre la por. La present crisi i les últimes reformes laborals ens han abocat a molts a l’atur i a la precarietat laboral. Una situació que no podem permetre davant la contínua estafa dels governants i dels poders financers i empresarials. Així les coses, ens hauríem d’organitzar en els nostres centres de treball i en la coa del SOIB per tal de plantejar millores laborals i socials.
Els drets laborals i socials no caigueren del cel, sinó de dècades de dura lluita. No deixem que aquest suat i sacrificat llegat ens sigui arrabassat per individualismes egoistes, pors neoburgeses, ignoràncies voluntàries i comoditats esclavistes.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s