Ja és aquí l’Anuari 2013 dels moviments socials

És presentarà a Manacor dijous 27 a les 19:00h a l’manacorespai na Camel·la de la avinguda ferrocarril.

Per qui encara no sàpiga de que és tracta l’Anuari, així el defineixen els seus propis artífexs: “L’Anuari és un llibre que, des de fa tres anys, es publica entre gener i febrer. S’hi pot trobar un resum de les principals notícies de l’any relacionades amb l’activisme, així com també nombrosos articles de reflexió i anàlisi en els quals les pròpies activistes fan un balanç dels aspectes més positius i més negatius de les lluites populars.” Tot i que l’impuls inicial, i la tasca principal en la confecció de l’Anuari sigui de la gent de Contrainfo.cat, a l’edició d’enguany ja hi han participat una quarantena d’activistes d’organitzacions ben diverses, fet que el converteixen en una autèntica obra col·lectiva i autogestionada.

A l’Anuari 2013 hi podreu trobar la majoria de fets que van marcar les lluites socials mallorquines l’any passat. Menció especial mereix la vaga de docents amb una secció pròpia, però també hi podreu trobar feminisme, ecologisme, economies alternatives, memòria històrica, i un llarg etcètera.

Per aconseguir l’Anuari podeu, o bé assistir a la presentació de dijous vinent, o bé a alguns dels punts de venta de Ciutat: Llibreria transitant, Ecoxarxa, Casal Popular Voltor Negre, Pullbooks i Llibreria Drac Màgic.

Des del Col·lectiu Arrels i Xítxeros amb Empenta pensem que és una molt bona notícia per als moviments socials que aquest projecte tiri endavant i estem molt contentes de presentar-lo a Manacor. Creiem que és una eina de reflexió vàlida que contribueix a millorar les lluites socials i a més a més un document que amb el pas del temps es convertirà amb quelcom molt útil per a aconseguir que la historiografia oficial no silenciï les dissidències.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s