Recital poètic a càrrec d’Antonio Orihuela.

Cartell Antonio OrihuelaEl dia abans de la Rua, el divendres dia 28 de febrer, el col·lectiu Arrels té el gust de convidar-vos al recital de poesia a càrrec d’Antonio Orihuela. Un acte que tendrà lloc a partir de les 20:30 a la sala Sacma i on els assistents ben segur que no es quedaran indiferents davant els versos que instiguen a la revolta davant tanta iniquitat disfressada de democràcia.

Antonio Orihuela (Moguer, 1965). Professor, escriptor e investigador. Les seves publicacions inclouen poesia, assaig i distints articles.

La seva obra literària i intel·lectual té un marcat caràcter llibertari i, per altra banda, participa del moviment col.lectiu de la poesia de la conciència des que va emergir a principis dels noranta.

 Es doctor en Història per la Universidad de Sevilla. Com investigador, ha publicat una desena de treballs sobre les formacions socials precapitalistes al sur-oest de la Península Ibérica, entre les que destaca “Historia de la Prehistoria”, Huelva, 1999.

Ha participat en nombroses exposicions de poesia visual i ha publicat poemes visuals en revistes d’arreu del món. també cal destacar la seva tasca com organitzador i comissari d’exposicions d’aquesta disciplina.

Des de 1999, coordina els encontres anuals Voces del extremo, al seu Moguer natal. A través d’ells s’ha anat consolidant un moviment poètic col.lectiu que té com a centre dels seus interessos la denúncia de la injustícia i la marginació social, la reflexió ètica i estètica sobre les relacions que estableix el poder instituït amb allò real i la necessitat i la possibilitat d’un canvi del model del capitalisme global i postmodern.

  • L’endemà, el recital es traslladarà a Ciutat, a la llibreria Transitant.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s