Defensa jurídica a l’Ateneu de Felanitx

Taller de defensa jurídicaEn un context social on cada dia trobam més injustícies, augment de la pobresa i de les desigualtats i on els drets i llibertats individuals i col·lectives estan desapareixent sota el concepte de seguretat ciutadana, les protestes socials esdevenen una de les poques armes que ens queden per poder dir la nostra a les que ens oposam a reduir la nostra vida política a la delegació i al vot cada quatre anys.  Actualment l’ Estat està posant en marxa tota una bateria de lleis repressives per bloquejar precisament aquestes veus crítiques i crear una cultura de la por. Lleis com la de l’avortament, la Reforma del Codi penal, la Llei de Seguretat ciutadana o més aprop com la Llei de símbols a nivell autonòmic o l’Ordenança cívica d’alguns municipis com el de Palma o Pollença, pretenen fer callar a aquelles qui denunciem la seva hipocresia i les seves injustícies.

Estam veient que són els col·lectius socials reivindicatius els que estant patint més especialment aquesta onada repressiva, fet que provoca que la seva tasca social i de denuncia es vegi afectada.

Dins d’aquest panorama, valoram imprescindible conèixer les seves estratègies de control, per perdre la por, sumar forces i fer-los front. Per això, des de la Coordinadora Llibertària de Mallorca, vos animam a participar d’un taller pràctic de defensa jurídica on treballaren els conceptes d’ identificació, detenció i multes administratives.

 T’hi esperam, juntes ens feim fortes!
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s