Made in L.A. Hecho en Los Angeles

Cartell xarxaEl proper dijous dia 5 de març a les 19:30 hores es projectarà el documental que conta la història de tres dones immigrants llatines que s’enfronten a la indústria de la moda a Califòrnia. Després de la projecció s’iniciarà un col·loqui sobre la problemàtica femenina en el món laboral i la lluita sindical. L’acte tendrà lloc al centre de cultura de Portocristo i està organitzat pel col·lectiu Arrels i amb la col·laboració de 39 escalons.

Made in L.A. documenta l’extraordinària història de tres immigrants llatines que són costureres en tallers d’explotació a Los Ángeles, les quals s’embarquen en una odissea de tres anys per reclamar els seus drets laborals bàsics. Amb un estil de cinema directe i intimista, Made in L.A. revela l’impacte d’aquesta lluita en la vida de les tres dones a mida que l’experiència les transforma. Així mateix, aquestes tres treballadores juntament amb altres treballadors immigrants s’organitzen i duen a terme un boicot i una demanda legal contra una de les tendes de roba mes important de la ciutat, cridant l’atenció sobre la cara obscura del treball amb salaris irrisoris i mostrant les contradiccions socials de la nova globalització.

El documental va guanyar un Emmy l’any 2008 i també va obtenir la menció especial del jurat durant la setmana internacional de cinema de Valladolid (Seminci), entre altres reconeixements.

FITXA TÈCNICA

Direcció: Almudena Carracedo
Producció: Robert Bahar i Almudena Carracedo
Guió: Almudena Carracedo, Robert Bahar i Lisa Leeman Fotografia: Almudena Carracedo
Edició: Lisa Leeman, Kim Roberts i Almudena Carracedo
Música Original : Joseph Julián González

 ENTRADA LLIURE

 

 

 

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s