Capvespre de reivindicació feminista

Presentació del projecte Úter i poesia musicada.

El dissabte dia 9 de gener es presentarà el primer treball del Projecte Úter al taller Sa Factoria (Avda. Mossèn Alcover, 69 Manacor), a partir de les 19:00 hores. Tot seguit, un vermut de capvespre amarat amb música ens conduirà PosterManacorDIFUSIÓa la finalització de l’acte amb una breu actuació poètica i musical a càrrec d’Emma Finozzi i Alícia Olivares.

Les membres del projecte Úter són artistes gràfiques, «malaltes de la serigrafia i les tècniques d’estampació», que sorgiren del context de lluita que es generà durant la primera part del tercer lustre del segle XXI: «D’entre les intenses mobilitzacions viscudes a l’estat espanyol en els darrers anys, el “debat” sobre l’avortament se’ns va fer necessari i alliberador. Enteníem que abordar el tema des de la narració gràfica, deixant de banda el llenguatge escrit, podia convertir el treball en una eina de comunicació útil. Això ens interessava molt perquè ens permetia treballar un tema històric i universal que segueix essent un tabú arreu del món».

La seva principal font d’inspiració és el col·lectiu nord-americà Beehive ((beehivecollective.org) : «Com el col·lectiu Beehive, reivindicam les històries transmeses oralment i la creació d’imatges de lectura i digestió lentes».

L’acte està organitzat pel col·lectiu Arrels amb la col·laboració de Sa Factoria.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s