Qui som

Som un grup de persones del municipi de Manacor que ens uneixen les mateixes ganes de canviar el panorama sociopolític local i global. No pertanyem a cap partit polític ni a cap institució estatal.

Les nostres idees s’identifiquen amb un passat llibertari que moltes vegades s’ha intentat esborrar de la història dels moviments socials, i Mallorca no ha estat una excepció.

La nostra intenció és conscienciar a la societat mitjançant conferències, debats, projeccions i jornades entre altres actes culturalr. Aiximateix creiem que l’única manera de que s’ens escolti es sortint al carrer, per això estem disposats a convocar actes de protesta davant les injustícies que, baix el nostre punt de vista, vulnerin la llibertat individual i social al nostre municipi. L’objectiu és donar veu a tota aquesta gent que creu en una alternativa social rupturista i transformadora.

A part de la molt esmentada crisi econòmica, existeix una crisi de valors agreujada per la passivitat i submissió de la societat davant la falta d’escrúpols i incompetència de la classe política. El capitalisme anul.la tota consciència i creativitat dels joves mitjançant l’oci superficial i consumista. Per això estem convençuts de que el compromís de la joventut amb el temps que li ha tocat viure és essencial per al despertar de la societat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s